Deel 1 van ‘St. Vincent afgerond

Met het negende hoofdstuk heb ik Deel 1 van mijn langere verhaal ‘St. Vincent’ afgerond (of ja, afgerond: dat is een verhaal natuurlijk nooit). Ik heb dit de laatste maanden als een feuilleton gepresenteerd op deze weblog.

Alles draait om Vincent, als dit nog niet duidelijk was: een jonge man die ontdekt dat hij een bijzondere gave heeft. De oude dame Imogen Waller leert hem hiermee om te gaan en introduceert hem hiermee in een nieuwe wereld. Maar heeft ze misschien ook een eigen agenda? En hoe beïnvloedt dit de carrière van Vincent als internet-pionier met het snel groeiende internet-platform GetIt? En wat betekent dit voor zijn relaties met familie en vrienden?

Klik om hoofdstuk 9 te lezen het plaatje aan.

Het is de bedoeling dit verhaal nog enige tijd te vervolgen. Ik heb namelijk na dit eerste deel, nog twee delen gepland! De komende maanden zal ik hopelijk hier verder aan kunnen werken en meer van kunnen laten zien.

Ben je benieuwd naar de andere hoofdstukken? Hieronder heb ik in een overzichtelijke tabel alle hoofdstukken onder elkaar gezet.

Proloog

2001

Hoofdstuk 1

Vincent Charme Nudge

Deel 1

2004

Hoofdstuk 2

Domaine St. Vincent

Hoofdstuk 3

Done and Done

Hoofdstuk 4

Twee dames

Hoofdstuk 5

Conditioneringen

Hoofdstuk 6

Landhotel Steinerwirt

Hoofdstuk 7

Strandhotel Seeblick

Hoofdstuk 8

Konstanz en Burg Reuland

Hoofdstuk 9

De dood van Imogen Waller

Deel 2

2005

n.t.b.

Deel 3

n.t.b.

n.t.b.