Een kleine CD.nl ‘Crash course’

Ik heb *ahem* flink aan mijn bekendheid heb gewerkt met mijn recente succesvolle deelname aan ‘Met het mes op tafel‘ (zie de afleveringen van 26 en 29 sept!). En omdat ik natuurlijk verwacht dat de bezoekersaantallen van deze blog opeens *kuch* door het dak gaan, wil ik graag jou, argeloze bezoeker, van dienst zijn met een kleine CD.nl Crash Course

Want wat is er eigenlijk op deze site te vinden? Nou, naast recensies, eerst en vooral mijn verhalen! Even aannemende dat je nog niets van me gelezen hebt, zou ik je het volgende advies willen geven.

Heb je weinig leestijd? Lees dan eens een kort verhaal van me. ‘De eieren‘ of ‘Schaakmat‘ bijvoorbeeld, want die zijn ten minste lekker kort, of ‘Slush Pile‘ (ook beschikbaar als podcast!). Maar ook ‘Ararat (I)‘ (geïnspireerd door de corona-crisis) kan ik van harte aanbevelen! Met mijn verhaal ‘De Tombe van Lazarus‘ ding ik deze maand nog mee in een wedstrijdje. Meer into fantasy/horror? Lees dan eens Bloedzusters 2576 aD.

Heb je meer tijd of opeens de smaak nu echt te pakken? Dan raad ik je eens aan ‘Hope, Faith & Frank‘ te lezen (een sappig misdaadverhaaltje met een snufje Fargo) of anders ‘Judas Iskariot‘ (over een communistische revolutie in een Latijns-Amerikaans land èn over deze Bijbel-figuur), of Ararat (II) (een grimmig verhaal over een pandemie).

Heb je ècht tijd te over? Dan zou je je eens kunnen wagen aan mijn novelle ‘Het Goud van Lupe Mirando‘, die mezelf dierbaar is en door redacteur Conny is gekenschetst als een ‘moderne western met een twist‘. Of anders mijn boek ‘Het ware paradijs‘; maar pas dan op: want dit is geen dunnetje! Of begin ten slotte eens met een klein stukje uit mijn nieuwe boek in wording, St. Vincent!

Dolenthousiast geworden en wil je alles lezen? Dan is er op mijn site nog voldoende te lezen en is mijn boekwinkel geopend. Ik wens je succes en veel leesplezier!