Mijn volledige roman ‘Het ware paradijs’

thema HWP

Vorig jaar won ik met mijn ‘Roman 1.0‘, dat de naam ‘Het ware paradijs‘ heeft gekregen, de tweede prijs van de schrijfwedstrijd ‘Schrijf en Huiver‘. Iets waar ik nog steeds plezier aan heb, want ik ben nog steeds bezig met de schrijfstudie bij de Schrijveracademie, die aan deze prijs was verbonden.

Al eerder heb ik mijn eerste hoofdstuk op deze blog gezet. Maar nu wordt het maar eens tijd om mijn hele roman via mijn blog aan te bieden. Bij deze dus! En als je twijfelt of het de moeite waard is, hieronder een korte blurb van het boek:

Het is 1937 en in het Duitse dorpje Kurstein vindt de veertienjarige jongen Joachim een lijk in het bos. Het is een gebeurtenis die zijn leven zal veranderen. Joachim raakt al snel geobsedeerd door de zaak, zeker als blijkt dat de dode (een jongen van ongeveer zijn leeftijd) alweer het zoveelste slachtoffer is van een seriemoordenaar. Joachim besluit met zijn vrienden op onderzoek te gaan, maar zal hij echt de serie-moordenaar vinden? De omstandigheden lijken in ieder geval zich tegen hem samen te spannen! Want niet alleen in het dorpje Kurstein wordt de situatie steeds grimmiger; in de buitenwereld is dat ook zo als Hitler-Duitsland zichzelf in een nieuwe grote oorlog stort…

 

Je kan de roman op twee manieren downloaden. Ten eerste als pdf-bestand. Klik hiervoor de volgende link aan:

hwp-pdf

Ik heb echter ook een EPUB-bestand verkrijgbaar. Dit bestand kun je via de onderstaande link downloaden. Je moet het bestand echter zelf hernoemen als epub-bestand (extensie: .epub).

hwp-epub

Veel leesplezier!