Nieuw verhaal ‘Ieder het zijne’

clam diggersVoor mij is 2013 vooralsnog niet echt een productief schrijfjaar geweest. Enkele verhalen zijn helaas doodgeboren kindjes gebleken, ook die dingen gebeuren, en enkele andere verhalen, zoals CoolWave, moeten nog een flinke redactieslag krijgen.

Tegelijkertijd ligt er nog wel absoluut genoeg op de plank, waar je zeker spoedig meer van hoort. En tot dat moment presenteer ik met trots mijn nieuwste verhaal ‘Ieder het zijne’. Een raamwerkvertelling over een aantal personen in hedendaags New York, wiens leven op een bepaalde manier verstrengeld raakt. In het verhaal komt zelfs een oude bekende terug, Luca, die ook reeds een van de hoofdpersonen was in mijn verhaal ‘De nieuwe Gachet’.

Ik moet je wel waarschuwen: dit is geen kort ‘kort verhaal’  geworden. Met 14.000 woorden en 31 pagina’s tekst gaat het verhaal zelfs richting een volwaardige novelle. Maar laat je dat vooral niet afschrikken! Klik de volgende link: [Ieder het zijne] aan om het verhaal te downloaden als pdf-bestand! En veel leesplezier!